sâmbătă, 28 septembrie 2013

Cauzele miopiei - povestea ascunsa niciodata spusa

Acum, că știm că se poate corecta miopia și că metodele naturale de tratament pentru miopie exista de o lungă perioadă de timp, haide să aruncăm o privire la cauzele miopiei . Ce se afla cu adevărat în spatele miopiei?

Cauzele „OFICIALE” ale miopiei

Prin asta vreau sa spun cum „specialistul” tau de ochi ar explica problema, dacă fac macar atat. De multe ori vei obține doar o rețetă sau o pereche de ochelari, dar să vedem cum explica cauzele miopiei.

Cauza pentru imaginea miopica pe care o vezi este că lumina se proiecteaza în mod incorect pe retina. Retina este partea din spate a ochiului, care conține receptorii de lumină și culoare pentru a percepe ceea ce vezi. Acesta trimite informații catre mintea ta, care asamblează imaginea pe care o vezi.



După cum poți vedea în imaginea de mai sus, lumina se proiecteaza undeva in fata retinei. Dacă ai scoate liniile de la nivelul retinei , s-ar crea mai multe puncte de focalizare, mai degrabă decât unul singur pe care il vezi atunci cand ai vederea normala.

"Specialiștii" de ochi explica cauzele miopiei prin faptul ca cristalinul este prea rotund, asa ca lumina care intra in el este redirecționata incorect. Deci, teoria este de a schimba forma cristalinului fie prin implantarea unui alt cristalin ori prin operatie pentru miopie. Din aceste doua variante pentru care tratament pentru miopie ai opta?

Cauzele miopiei la un nivel inalt

Ceva ce această imagine arată frumos este ca globul ocular este de fapt prea alungit, acesta fiind motivul pentru cauzele miopiei, deoarece mișcă planul focal. Întrebarea care rămâne este ce alungeste globul ocular?


După cum poți vedea în această imagine, există 6 muschi atașati globului ocular. Atunci când se contracta, globul ocular se alungeste sau se scurteaza ca un zoom intr-un aparat de fotografiat. Muschii oculari au rolul de a pastra forma rotunda a ochilor.

Aceasta este o funcție sănătoasă a ochiului. In felul acesta putem vedea deaproape sau de la distanta atunci cand ne concentram. Cand nu putem vedea la distanta clar cu ochi liberi atunci inseamna ca avem miopie si avem nevoie de un tratament pentru miopie.

Intrebarea de multe miliarde de dolari

Întrebarea pe care industria oftalmologica, optometristul, opticianul si oftalmologul o evita este  "Care sunt cauzele tensiunii cronice din muschii oculari care stau la baza conditiei de miopie?"

De ce aceasta este o intrebare de multe miliarde de dolari? Pentru că este vorba de o industrie de peste 50 de miliarde de dolari pe care risca sa le piarda în fiecare an. Si asta doar in SUA.
Si acum hai sa vedem ce cauzeaza tensiuni cronice in alti muschi din corpul nostru? Răspunsul este simplu: stresul!

Toate tipurile de stres: efort fizic , stres mental , stres financiar , stres emoțional si asa mai departe. Toate acestea creează tensiuni musculare cronice, în anumite zone ale corpului. Unii îl au în gât, unii la spate, unii in brate, degete, umăr și bineinteles unii il au în ochi .
Daca vrei sa elimini miopia intr-un mod eficient, economic si fara riscuri, descopera metode si tehnici naturale pe care sa le pui in practica. Acestea formeaza cel mai bun tratamentpentru miopie. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu