luni, 16 septembrie 2013

Despre Miopie - Simptome, cauze, tipuri si tratament pentru miopie


Miopia este un defect de vedere, în care imaginile proiectate sunt concentrate în fata retinei. O persoana cu o vedere normala are imaginile proiectate direct pe retina.

 Persoanele care suferă de această afectiune ocualara sau mai bine zis eroare de refractie, vad lucrurile clar atunci când privesc de aproape și mai putin clar, incetosat atunci când privesc departe .

Miopia este o condiție în cazul în care în globul ocular este alungit si din acest motiv imaginea se formeaza în corpul vitros din interiorul ochiului, in fata retinei.

Inainte de a incepe sa vorbesc despre vreun tratament pentru miopie, intai o sa incep detaliez putin simptomele afectiunii de miopie.

Simptomele pe care le prezinta cei care sufera de miopie.

Există un număr mare de persoane care suferă de miopie. Pe alții nu deranjeaza simptomele evidente care apar odata cu miopia, dar această atitudine ignoranta pe care o au fata de miopie, dar mai ales fata de un tratament natural pentru miopie, ii va aduce sa-si inrautateasca situatia.

Simptomele miopiei pot fi oricare dintre următoarele:

   - Vedere incetosata de la distanta
   - Lacrimare si iritare a ochilor
   - Ochii obosesc des, destul de usor

Cauzele care duc la miopie

Miopia uneori depinde de mediul de un anumit individ. Dezvoltarea acestei afectiuni poate depinde și de lucrurile pe care o persoană este de a face în viața de zi cu zi. Privind intens de aproape un obiect și expunerea ochilor la lumina intensa sunt câteva exemple.

Există unele studii care indica faptul ca miopia ar putea fi moștenita . Unul dintre părinți poate avea miopie pe care sa o transmita la copii sai.

Când miopia se dezvolta intr-o boala, ea ar putea fi transmisa genetic catre copiii și mai departe de la generatie la generatie. Cu toate acestea, conditia de miopie nu a fost niciodata cunoscuta sa aiba o cauză specifică pentru aparitia ei.

Dar partea buna este ca s-au gasit mai multe tipuri de tratament pentru miopie.

Tipuri de miopie

Diferitele tipuri de miopie sunt după cum urmează :

   - miopie axiala
   - miopie de refracție
   - miopie simpla
    - miopie degenerativă sau miopie maligna, miopie patologică , sau miopie progresiva .
    - miopie nocturna
    - Pseudomiopie
    - miopie indusa sau dobandita
    - miopie mica
    - miopie medie
    - miopie mare
    - Miopie congenitala sau miopie infantila
    - miopie care incepe in tinerete
    - Miopie care debuteaza in perioada adulta
    - Miopie care apare in perioada precoce din adultie.


Tratament pentru Miopie

Ochelarii de vedere, lentilele de contact si interventii chirurgicale de refractie sunt cele mai cunoscute tipuri de tratament pentru miopie.

Insa cel mai eficient tratament pentru miopie, pe care eu l-am testat si il recomand cu toata increderea, consta in exercitii pentru ochi, adoptarea unei alimentatii sanatoase bogata in vitamine si minerale (in special anumiti nutrienti speciali pentru imbunatatirea vederii) si implementarea de obiceiuri benefice care ajuta la imbunatatirea vederii sau la mentinerea sa in cea mai buna forma.

Acest tratament pentru miopie este natural, eficient si fara riscuri. Mai merita sa mentionez ca este mult mai economic dintre oricare din cele 3 variante: ochelari de vedere, lentile de contact sau operatie laser.
Merita sa incerci aceasta solutie! Mai multe poti afla AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu